Kiropraktorerna på Solna Kiropraktorklinik

Niclas, legitimerad kiropraktor 

Legitimerad kiropraktor Niclas Madsen är utbildad på Skandinaviska Kiropraktor högskolans femåriga program. Niclas Madsen gjorde sin allmäntjänstgöring inom den offentliga hälso- och sjukvården på bla Karolinska Sjukhuset, Södersjukhuset och Centralsjukhuset i Karlstad.

Fredrik, legitimerad kiropraktor 

Legitimerad kiropraktor Fredrik Madsen är utbildad på Skandinaviska Kiropraktor Högskolans femåriga utbildning. Fredrik har praktiserat i den offentliga sjukvården b.la. på Södersjukhuset samt Centralsjukhuset i Karlstad. Fredrik har även varit i USA på seminarier för vidareutbildning inom kiropraktik.

 

Sandra, kiropraktor                      

Kiropraktor Sandra Licudine har arbetat inom hälso- och sjukvård i över 10 år och är nu även utbildad på Skandinaviska Kiropraktor Högskolans femåriga utbildning. Sandra är klar med sina 3 månaders praktik inom hälso- och sjukvård på b.la. Karolinska universitetssjukhuset, Danderyds sjukhus och på ambulansen. Sandra utför nu sin 9 månaders kiropraktor praktik innan hon kan erhålla legitimation av socialstyrelsen och då bli legitimerad Kiropraktor. Ett besök hos Sandra tar ca 30 minuter. Sandra är medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige och har patientförsäkring.

Om ni har några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss på telefonnummer 0760-151854 eller maila på solna@kiropraktordialog.se